طراحی سایت
تاريخ انتشار: 03 اسفند 1399 - 10:44

دادخبر؛ فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

طرز تهیه خورشت فسنجان؛ جذاب و خوشمزه

 فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

 

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

 

مغز گردو: ۳۰۰ گرم

مرغ: ۴ تکه

پیاز: دو عدد متوسط

رب انار: ۱ ق غ

آب: ۸ لیوان

رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)

زغفران دم کرده: نصف استکان

نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی

شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق

طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:

 

۱. در مرحله اول گردوها را چرخ کنید و پیازها را هم رنده کنید.

 

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

 

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

 

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

 

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

 

ایرنا


نظرات کاربران
هنوز نظري براي اين مطلب ارسال نشده.
ارسال نظر

نام:

ايميل:

وب سايت:

نظر شما:

جدیدترین اخبار