- گزارش تصویری رونمایی از مرمرشک (2)
- رونمایی از کتاب با بوی مرمرشک
- دومین نهالکاری در روستای سمل
- دشتستانگردی/قسمت اول بخش شبانکاره + عکس
- بزرگداشت استاد فخرایی در جایی که خود آنجا را ثبت ملی کردهبود
- مرگهای تراژیک تاریخ معاصر ایران
- طنین مرغ سحر در غار گُریک/ پیمایش بزرگترین غار تونلی کشور تقدیم به روح بزرگ شجریان
- گزارش تصویری از مراسم خاکسپاری استاد شجریان
- مراسم اقامه نماز بر پیکر محمدرضا شجریان انجام شد + تصاویر
- عکسهای خبرگزاری فرانسه از 8 سال جنگ تحمیلی
دادخبر؛ پشمک یکی از تنقلات خوشمزه است که از عبور هوای داغ و مرطوب از روی شکر درست می شود با برخورد هوای گرم به شکر به صورت نیمه جامد درآمده سپس به صورت رشته های بلند و باریک در می آید.

به گزارش دادخبر و به نقل از عصرایران، شاید همه ما فکر می کنیم پشمک یک شیرینی ایرانی می باشد ولی در واقع کشف پشمک به اواخر قرن نوزدهم میلادی بر می گردد که حدود ده سال بعد در یک نمایشگاه معرفی شده و مورد استقبال قرار گرفت در حقیقت مخترع این شیرینی پشمک ویلیام موریسون و جان وارتون بودند و شاید برای شما جالب باشید خود ویلیام موریسون یک دندانپزشک بود. در سال ۱۹۷۰ یک ماشین اتوماتیک ساخت پشمک ساخته شد که همین این محصول را تولید می کرد و هم بسته بندی می کرد که باعث سهولت در کارها شد.
روز ملی جهانی پشمک روز ۷ دسامبر می باشد اما تاریخچه پشمک در ایران به جنگ جهانی دوم بر می گردد که اولین بار در بروجرد تهیه شد. اما حالا به شما یاد خواهیم داد این خوراکی خوشمزه را در منزل تهیه کنید ولی در خوردن آن زیاده روی نکنید شما می توانید پشمک را در طعم و رنگ های مختلف تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه پشمک خانگی
- شکر ۲/۵ پیمانه
- آرد ذرت ۲/۵ پیمانه
- لیوان ۱ پیمانه
- جوهر لیمو ۱ ق چای خوری
طرز تهیه پشمک خانگی
مرحله اول : تفت دادن آرد
ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس آرد ذرت را داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود ولی آرد نباید بسوزد و حتما حرارت روی ملایم باشد این مرحله باید ۱۵ دقیقه طول بکشد سپس آرد داخل یک سینی ریخته و پخش کنید تا خنک شود.
مرحله دوم : آب کردن شکر
یک تابه دیگر را روی حرارت قرار دهید و به آن آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شود و شربت غلیظ شود وقتی به غلظت رسید جوهر لیمو را اضافه کنید و ۳ دقیقه دیگر بجوشانید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم : سرد کردن شکر
یک تکه یخ یا یخ خشک را داخل دستمال قرار دهید و روی آن یک سینی قرار دهید و تابه را روی سینی بگذارید تا مراحل خنک شدن را انجام دهید دقت کنید که مراحل سرد کردن را در قسمت وسط سینی انجام دهید و زیاد به کناره های سینی نمالید چون آب و شکر وقتی سرد میشود سفت شده و به کناره ها می چسبد وقتی آنقدر هم زدید که شکر شکل گرفت ولی دست شما را نسوزاند قابل شکل گیری می باشد.
مرحله چهارم : تهیه پشمک
حالا آب و شکری که مثل خمیر شده را به شکل حلقه دربیاورید و داخل سینی آرد بگذارید و هر طرفش را آرد پاشی کنید و از کناره ها کشیده و بزرگ کنید و به شکل ۸ انگلیسی بپیچانید و روی هم تا کنید و رویش را آرد بپاشید و به همین صورت ۲۰-۳۰ بار انجام دهید وقتی رشته ها شکل گرفتن آرد اضافی آن را جدا کنید پشمک را به شکل دلخواه شکل دهید.
- اگر در حین کار رشته ها پاره شد مجدد آن ها را بهم وصل کنید و دوباره شکل دهید.
- می توانید پشمک را داخل قالب ریخته و با مغز تهیه کنید.
جدیدترین اخبار
- ممیزی املاک ؛گام اول شهر الکترونیک
- نحوه اخذ مالیات از بازیگران و اینفلوئنسرها
- مسی در شب قهرمانی بارسلونا تاریخ ساز شد
- اجرای مطالعه بالینی واکسن کوبایی کرونا در ایران مجوز گرفت
- همسر شهید نواب صفوی درگذشت
- الکنو بالاخره آمد
- تکرار قصه گرگ و میش آبادان در گلستان
- افزایش ۲۵ تا ۳۵ درصدی نرخ کرایه تاکسی درکشور
- روز جهانی صدا/ صدا کن مرا صدای تو خوب است...
- اعلام نرخ ویزیت پزشکان در سال جاری
- با تاثیر بلندمدت ویروس کرونا بر ریه آشنا شوید
- پیام جدید سیدمحمد خاتمی درباره انتخابات
- در دورهمیهای خانوادگی هم ماسک بزنیم
- تشریح دلایل گرانی جوجه یکروزه/ قیمت جوجه کمتر از ۵۰۰۰ تومان نیست
- آیا روزه گرفتن خطر ابتلا به کرونا را افزایش میدهد؟
- عزل سوءاستفادهکنندگان از واکسن کرونای پاکبانان آبادانی
- سیگار گران میشود
- هنرپیشه «هری پاتر» درگذشت
- سِر شدهایم!
- «ویتسک» برنده «جایزه ویژه» جشنواره جینجر فِست روسیه
- تیم ملی بوکس ایران با ازبکستان اردوی مشترک برگزار میکند
- پرداخت نصف بودجه فدراسیونها توسط کمیته ملی المپیک
- غیبت رئیس کمیته فوتسال در بازیهای لیگ برتر
- ۸ داور بدنسازی به شرط دادن تعهد بخشیده شدند
- تیم قلعهنویی و عادت به مدعی بودن
- واکنش رسانههای خارجی به سوپرگل مهدی طارمی؛ هرگز این گل را فراموش نکنید
- چهار تیم ایرانی به دنبال قدرت نمایی در قاره سبز
- فعالیت کدام مشاغل از امروز ممنوع است؟
- واکنش سلولی غیرمنتظره در ریه افراد مبتلا به کرونا
- 3 روایت از اصلاحات و انتخابات
- شبیه شهر ملخزده شدهایم
- ویروس را کنترل کنید نه مردم را
- قیمت خرماهای پر مصرف ماه رمضان
- زوجی که ۳۲ سال برای ازدواج با هم صبر کردند
- افشاگری داوری درباره ثروت افسانه ای یار غار احمدی نژاد
- همه سرپرستهای تاریخی تیم ملی فوتبال ایران/ از "رییس" تا "تیمسار"!
- روزی که آمریکا روابط خود را با ایران قطع کرد
- آغاز گفتوگوی شورای وحدت اصولگرایان با نامزدهای ریاست جمهوری/اولویت همچنان با رئیسی است
- جهانشیر محمودی در زادروزش مدیرعامل شد +عکس
- مرمرشک به چاپ دوم رسید